Udførte projekter

Massiv Sildebensparket hos Heidi og Mads

Heidi og Mads ønskede sig et flot og stilfuldt gulv som passede til deres flotte stuehus ude på landet. Derfor valgte de Massiv Eg 16x70x500 mm i Rustik sortering. Gulvet er efterfølgende lakeret med mat lak.

Læs mere »
Udførte projekter

Lamelparket hos Bodil og Finn

Bodil og Finn var trætte af deres fyrtræsgulv, derfor var de på udkig efter et gulv som fremhævede husets karakter og som var let at vedligeholde. Valget blev Lamelparket i størrelse 11x70x490mm og standart sortering. Gulvet blev leveret færdigbehandlet med Bianco olie.

Læs mere »
Udførte projekter

Lamelparket hos Mia

I forbindelse med overtagelse og renovering af ældre villa i Hjørring, søgte Mia og hendes mand et massivt eg sildebensparket. Efter råd og vejledning fra Urban-Hald valgte de Lamelparket i størrelse 11x70x490mm, Standart sortering og færdigbehandlet med Mat lak.

Læs mere »
Udførte projekter

Lamelparket hos Lars i Dragør

Efter en længere korrespondance med Lars om, at finde det helt rigtige gulv til deres flotte totalrenoveret hjem, endte det med vores 11x70x490 mm. Eg “standart” lamelparket behandlet med hvid olie fra fabrikken og efterfølgende fuldlimet til undergulvet med vores DBX parketlim.

Læs mere »
Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​