Gulve info

Massiv sildebensparket og plankegulve til hjemmet

Ønsker du at give dit hjem et eksklusivt udtryk? Med et lækkert gulv i massiv sildebensparket får du ikke kun følelsen af, at naturen bliver bragt ind i hjemmet – du får også et elegant gulv, du kan få glæde af i mange år.

Har du mod på selv at stå for montering af dit nye parketgulv? Så kan vi være leveringsdygtige af sildebensparket. Vi tilbyder både massiv sildebensparket og plankegulve, der begge er klar til at blive lagt. Vi sender til hele Danmark fra vores lager i Brønderslev nær Hjørring i Nordjylland. Vil du se, hvordan vores gulve ser ud, er du også velkommen til at besøge vores showroom i Hjørring. 

(Fremvisning efter aftale)

Hvilket gulv skal jeg vælge?

Vælger du vores sildebensparket i træ, vil du få en fornemmelse af storhed i rummet. Du får den fulde oplevelse på grund af træets blødhed og duft. Derudover er hver en planke unik på grund af knaster, årringe og andre skønne detaljer. Alt vores træ er nøje udvalgt, og så er det altid 100 % FSC certificeret.

Med massive gulve får du et gulv med et helt unikt design i hårdt træ. Dit gulv får et naturligt og tidløst udtryk med gode varmeisoleringsparametre.

Du kan også vælge et lamelopbygget gulv, som er en unik og populær form for trægulv. Et lamelopbygget gulv er et to-lags parketgulv, der er lakeret eller olieret og sikrer enestående holdbarhed.

Vores gulve kan leveres færdigbehandlede, og vi har mulighed for at skræddersy gulvet lige efter dit ønske. Denne type gulv er også særlig velegnet til at bruge ved gulvvarme.​ Se udvalget her

 

Gulve af høj kvalitet fra Dabex

Vi sætter en ære i at tilbyde de bedste produkter. Derfor har vi over en længere periode søgt en producent af kvalitetsgulv som kunne opfylde vores krav. Det har vi fundet hos Dabex.

Dabex er en af de førende polske producenter af parket- og trægulve i Europa. Med stor succes har Dabex i mere end 55 år, med en kombination af familie tradition og innovative løsninger, produceret trægulve af højeste kvalitet.

Dabex er en af de få europæiske producenter af trægulve og parketgulve, hvor hele produktionen er samlet på ét sted. Herved opnås fuld kontrol i alle faser af produktionen, og der sikres høje standarder for slidstyrke, holdbarhed og sikkerhed. Den høje kvalitet af Dabex’ produkter bekræftes af certifikater og godkendelser.

Produkterne fra Dabex er miljøvenlige og der bliver udelukkende benyttet træ fra skove, der er FSC® certificeret. For at udnytte ressourcerne optimalt producerer Dabex træbriketter, der bidrager til en reduktion af CO²-udledningen.

Hvad koster sildebensparket?

Din pris for dit nye parketgulv afhænger af længden, bredden og typen af gulv. Vælger du en løsning i massivt træ, starter vores priser på 270 kr. pr. m2.

Vores gulve kommer i følgende varianter:

  • Eg
  • ​​Rød eg (gælder kun massiv sildebensparket)
  • ​Sort eg
  • ​​Ask.

Bestil dit nye gulv allerede i dag

Drømmer du om et eksklusivt gulv i sildebensparket? Så bestil via vores bestillingsformular, og få et tilbud på dit nye gulv allerede i dag.

Har du spørgsmål, kan du ringe til os på telefon 89 80 03 03 eller skrive til os på e-mail urban.hald@gmail.com. Vi står altid klar med kompetent rådgivning i forbindelse med dit nye parketgulv. 

Skriv til os

Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​