correct-markSalg af kvalitetsprodukter 

correct-mark Gratis råd og vejledning

correct-markGodkendte byggeprodukter

Få et uforpligtende tilbud - ring:

Telefon: 89 80 03 03

Send os en mail:

Gode materialer i høj kvalitet​!

Gulv Info

​I Urban-Hald sætter vi en ære i at tilbyde de bedste produkter. Derfor har vi over en længere periode søgt en producent af kvalitetsgulv som kunne opfylde vores krav. Det har vi fundet hos Dabex.

Dabex er en af de førende polske producenter af parket- og trægulve i Europa. Med stor succes har Dabex i mere end 55 år, med en kombination af familie tradition og innovative løsninger, produceret trægulve af højeste kvalitet.

Dabex er konstant på udkig efter nye teknologiske løsninger, der opfylder kundernes forventninger. Som den første virksomhed introducerede Dabex lamelgulve til det polske marked. Firmaets produktportefølje omfatter desuden massive trægulve, parket og mosaikparket til industrien.

Årlige produktionskapacitet er 700.000m2, svarende til 140 fodboldbaner.

Dabex er en af de få europæiske producenter af trægulve og parketgulve, hvor hele produktionen er samlet på ét sted. Herved opnås fuld kontrol i alle faser af produktionen, og der sikres høje standarder for slidstyrke, holdbarhed og sikkerhed. Den høje kvalitet af Dabex’ produkter bekræftes af certifikater og godkendelser.

Produkterne fra Dabex er miljøvenlige og der bliver udelukkende benyttet træ fra skove, der er FSC® certificeret. For at udnytte ressourcerne optimalt producerer Dabex træbriketter, der bidrager 

til en reduktion af CO²-udledningen.

Kort sagt:

Kræves der gode gulve, er det Dabex

Massive gulve

Massive gulve fra Dabex er designet til de mest krævende kunder, der er på udkig efter hårdt træs gulv i et hel unik design, hvor kvalitet, pris og holdbarhed findes i et og samme produkt.

På grund af designet og den usædvanlige struktur, får gulvet et naturligt og tidsløst udtryk. I modsætning til produkter, der imiterer trægulve er Dabex helt naturligt, ikke allergifremkaldende og har meget gode varmeisolerings parametre.

Gulve fra Dabex vinder stadig større popularitet blandt arkitekter, designere og indretningsarkitekter, idet Dabex garanterer høj kvalitet, æstetik og et holdbart udseende i mange årtier.

Vores foretrukne valg af eksklusivt trægulv!

Lamelopbygget gulve

Mange års indsats og hårdt arbejde af fagfolk hos Dabex, har resulteret i skabelsen af en unik form for trægulve. Vi taler om to-lags gulve, som takket være sine unikke egenskaber nyder stor popularitet på det europæiske marked.

Strukturel to-lags parketgulv består af to lag nøje selekteret massivt træ, som er limet sammen med højstyrke lim, der sikrer enestående holdbarhed. Det unikke ved lamel parket er ikke kun det ædle materiale, såsom træ, men også moderne teknologi, hvor de er fremstillet. To-lags parketgulve er det færdige produkt – lakeret eller olieret, som er designet til hurtig installation og kræver ingen yderligere behandling.​

Lamelparket fra Dabex, er takket være sin særlige struktur, ekstrem formstabil, hvilket gør dem særdeles egnet på gulve med gulvvarme. Foruden den ekstreme holdbarhed og elegance, matcher gulvet selv det mest sofistikeret interiør.​

Bestil gulve

Udfyld nedenstående formular

Din bestilling vil derefter blive behandlet og endelig bekræftet pr. mail med nærmere information.

Gulvet bliver ikke afsendt, før kunden har accepteret ordrebekræftelsen.

Leveringsomkostningerne beregnes efter mængde og er udspecificeret i ordrebekræftelsen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Urban - Hald ApS

Jens Thise Vej 163
9700 Brønderslev

Få rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 89 80 03 03

E-mail: urban.hald@gmail.com 

CVR:​ 39701642