Håndværker til MicroCement

Håndværker til etablering af MicroCemente

Hos Urban-Hald er vi udelukkende forhandler af MicroCement, men vi oplever, en stigende efterspørgsel efter håndværkere til at udfører arbejdet med vores produkter. Vi vil altid gerne hjælpe, derfor har vi oprettet denne side – Håndværker til MicroCement. Her finder du en liste over håndværkere, som har gennemført vores MicroCement Workshop eller har erfaring med og kendskab til vores MicroCement produkter og arbejdsgangen.

Håndværker til MicroCement opgaver – Vi har et ønske om, at vi med tiden kan anbefale en håndværker, uanset hvor i landet du bor. men bare fordi din lokale håndværker ikke står på listen, er det ikke ensbetydende med, at han ikke kan udføre arbejdet med MicroCement. Der er rigtig mange dygtige lokale håndværkere, som kan deres håndværk og for hvem arbejdet med MicroCement vil være helt problemfrit.

Da håndværkerne ikke er en del af Urban-Hald, kan vi ikke stilles til ansvar for det udførte arbejde, men vi opfordrer til, at den enkelte håndværker kontakter os ved eventuelle spørgsmål. Vi står altid klar med råd og vejledning. 

Oplever vi gentagende mangelfuldt og utilstrækkeligt udført arbejde, fjernes håndværkeren fra listen.

 

Nordjylland:

Midt- & Sønderjylland

Fyn:

Sjælland:

Hvor meget tid skal du afsætte til arbejdet?

MicroCement skal påføres i flere lag med tørretid mellem hvert lag. Derfor skal der afsættes mellem 3-5 dage til arbejdet. Du vil få besøg af håndværkeren flere gange, mens arbejdet udføres. Er der tale om påføring af MicroCement i vådrum, er den afsluttende tørretid 7 dage, hvorefter MicroCoaten er hærdet og badet kan tages i brug. Læs mere om arbejdet i vores Guide til MicroCement.

Hvorfor vælge MicroCement?

Der er mange fordele ved at anvende MicroCement, men en helt klar fordel er, at MicroCement skaber en utrolig stærk og solid overflade, som samtidig er let at vedligeholde og rengøre. MicroCement kan påføres de eksisterende fliser. Du sparer derfor tid og kræfter ved ikke, at skulle brække de gamle fliser ned. Fordelen ved at vælge MicroCement frem for fliser er, at kalk ikke aflejres på MicroCementen og du slipper for fuger, som let bliver snavsede og grimme.

Pris for etablering af MicroCement

Pris på håndværker til MicroCement opgaver – Kvm. prisen for anlæggelse af MicroCement varierer fra landsdel til landsdel, men også i forhold til, hvor let opgaven er at gå til. Et stort ensartet gulv vil typisk have en lavere kvm. pris end en bruseniche, hvor der er mange hjørner og kanter. Ønsker du en pris på en specifik opgave, er det blot at kontakte en eller flere håndværkere og få et uforpligtende tilbud. Der er mange dygtige håndværkere til MicroCement opgaver.

Kontakt din professionelle MicroCement forhandler i dag

Microbeton er den helt rigtige løsning til dig, der drømmer om at tilføje indretningen en rå og industriel dimension – uden at det behøver at koste en formue.

Ring til os på telefon 89 80 03 03, send en mail til urban.hald@gmail.com eller bestil Microbeton allerede i dag via formularen, og inden for ganske kort tid kan du være i gang med at realisere dine boligdrømme.

Skriv til os

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​