Microcement info

MicroBeton og MicroCement forhandler

Priser fra 260 kr. pr. kvm.

Klik her og beregn din pris.

Urban-Hald – Vi forhandler MicroCement som er let at anvende, i høj kvalitet og til fornuftige priser 

Drømmer du om et råt betongulv? Eller er du træt af at rengøre fugerne på badeværelsets vægge? Så kan Microcement være den helt rigtige løsning. Det er et tyndt lag cement, der kan påføres lodrette og vandrette overflader. Derfor får du utal af anvendelsesmetoder.

Brug eksempelvis Microcement til:

 • ​Gulve i lejligheder, huse, kontorer og restauranter og lignende.
 • ​Lofter
 • ​Gulve og vægge på badeværelser
 • ​Dekoration af vægge og søjler
 • ​Som eksklusiv finish af eksempelvis møbler og bordplader.

Som erfaren Microcement forhandler har vi et stort udvalg af færdigblandet Microcement i forskellige farver. Vi leverer til kunder i hele Danmark. Bor du i nærheden af Hjørring eller Brønderslev i Nordjylland vil det dog være oplagt for dig, at hente produktet direkte på vores lager.

Priseksempel materialer:

20 kvm. udført på betonunderlag inkl. MicroPrimer, 2 lag Microcement og MicroCoat = 4600 kr. inkl. moms + levering

20 kvm. udført på eksisterende klinker/fliser inkl. MicroSandprimer, 3 lag Microcement og MicroCoat = 6600 kr. inkl moms og fri levering.

Et utal af muligheder med MicroBeton og MicroCement

Microbeton og MicroCement er et produkt af højeste kvalitet, der blandt andet er kendetegnet ved følgende:

 • Meget god vedhæftning til ethvert underlag
 • Tykkelsen af systemet – ca. 1,5-2mm
 • UV-modstandsdygtig
 • Meget høj slidstyrke
 • Let at vedligeholde
 • Kort etableringstid
 • Unikt udseende.

 

 

Produktets egenskaber muliggør, at du kan anvende det indendørs og udendørs og på en lang række af underlag – eksempelvis beton, fliser og gips. Ydermere er det 100 % vandtæt, hvorfor Microcement på fliser i badeværelset og i andre vådrum er muligt. 

Så uanset om det er hjemmets badeværelse, køkkenets bordplade eller kontorets gulv, der trænger til en kærlig hånd, er det muligt. 

Hvad koster MicroCement?

Vores priser på Microcement starter på 650 kr. inkl. moms for 5 kg. Når du går i gang med dit projekt, skal du regne med, at der cirka går 1,5 kg. Microcement til en kvadratmeter. Din pris afhænger derfor af, hvor stort et areal cementen skal dække.

Derudover skal du medregne, at det er nødvendigt at anvende en MicroPrimer eller MicroSandprimer før anvendelse og en MicroCoat efterfølgende.

Læs meget mere om dette i vores lægningsvejledning.

MicroCement faktaboks

Microcement, microbeton, silkecement, polymermodificeret cement toplag, polymerbeton, polymer cementmørtel. Kært barn har mange navne og ligeså mange forskellige anvendelsesmuligheder. Begrebet Microcement anvendes i Gulvbranchen og er et mindre lag af cement, der kan tilføjes til næsten alle typer overflader. Microcement er baseret på cement, men indeholder også polymer, som giver materialet nogle helt unikke egenskaber.​

Der er ikke noget nyt i ideen med at blande polymer og cement for at fremelske bestemte egenskaber. De første patenter på blandingsforholdet blev udtaget i midten af 1920’erne og anvendelsen til reparation af beton samt anvendelsen til dekorative formål tog fart i slutningen af 1940’erne.

Microcement adskiller sig fra andre cementbaserede flydemørtler med sin mange opbygningslag, lave indbygningshøjde og høje indhold af polymer (flydende eller pulver).

De produkter der i dag bliver anvendt til fx dekorative formål, består af mineraler i kornstørrelse fra under 50 mµ til ca. 700 mµ alt afhængig af, hvad det skal bruges til.

Den færdige overflade kan være grov og meget struktureret eller helt fin og glat. Ofte bruges de strukturerede, grove overflader i bunden og de fine, glatte overflader som slutlag. Hvis emnets beskaffenhed er egnet, kan den fine microcement bruges fra start til slut.

Påføringsmetoden bestemmer resultatet på den færdige overflade. Det vil sige, at alle færdige arbejder er unikke. Hvis produktet påføres ens hver gang, vil der være en vis grad af lighed, men som udgangspunkt kan resultatet af to ens arbejdsudførelser godt variere i udseende.

Af hensyn til rengøringsvenlighed og bevarelse af udseende bør overfladen altid forsegles.

Anvendelsesområder

Microcement kan anvendes som overflade på gulve, trapper, vægge og lofter mv. Microcement kan desuden anvendes som kreativt design på alt fra private boliger til offentlige bygninger, og det kan anvendes både inden- og udendørs.

Microcement er velegnet til både nybyggeri og renovering af ældre byggerier, da det har en frem-ragende vedhæftningsevne. Der findes enkelte microcement-systemer til vådrum, som har fået MK-godkendelse.

Vurdering af underlag

Et vigtigt parameter for et godt resultat er underlaget. Før en arbejdsproces skal underlagets be-skaffenhed undersøges og kontrolleres omhyggeligt for bl.a. revner, løse områder, snavs og andre skillemidler.

Det er vigtigt – og fælles for alle typer gulvbelægninger – at underlaget kontrolleres og lever op til producentens vejledninger inden behandlingen udføres.​​

Kontakt din professionelle MicroCement forhandler i dag

Microbeton er den helt rigtige løsning til dig, der drømmer om at tilføje indretningen en rå og industriel dimension – uden at det behøver at koste en formue.

Ring til os på telefon 89 80 03 03, send en mail til urban.hald@gmail.com eller bestil Microbeton allerede i dag via formularen, og inden for ganske kort tid kan du være i gang med at realisere dine boligdrømme.

Skriv til os

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​