Microcement køb, køb Microcement, Microcement forhandler

Microcement køb her

Søger du Microcement køb? Så er Urban-Hald.dk det rette sted. Urban-Hald tilbyder et stort udvalg af færdigblandet Microcement af høj kvalitet, i mange forskellige farver og til fornuftige priser. Se vores farveudvalg her

Et materiale med mange anvendelsesmuligheder

Inden for boligindretning er Microcement det nye sort. Materialets popularitet skyldes blandt andet Microcementens rå look og dets mange muligheder. Det kan blandt andet benyttes på gulve, vægge, bordplader, trapper, køkkener og i badeværelser, men også til en lang række andre formål.

Microcement kan anvendes både udendørs og indendørs. Det er velegnet på en lang række underlag eksempelvis gips, fliser og beton. Det er slidstærkt, fås i mange farver og er billigt at anlægge. Prøv vores produktberegner og se prisen på dit næste projekt. Du har også mulighed for at købe Microcement direkte her på siden.

Trænger dit gulv, din bordplade, dit badeværelse eller noget helt andet til en kærlig hånd og et nyt look, så er Microcement en effektiv løsning. Du kan læse mere om Microcement og dets anvendelse på vores infoside eller vælge Microcement køb her.

Professionel Microcement forhandler

Hos Urban-Hald har vi stor erfaring som professionel Microcement forhandler. Vi vejleder hver dag kunder i brugen af Microcement. Køb Microcement direkte på urban-hald.dk og få det leveret i hele Danmark. Vi tilbyder også at udlever vores produkter direkte fra vores lager i Nordjylland.  Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 89 80 03 03 eller sende en mail til urban.hald@gmail.com for gode råd og vejledning.

Microcement køb – Bestiller du direkte her på siden, er du inden for få dage i gang med dit næste gør-det-selv projekt. 

Lasse Hald

Rådgivning i Parket og Microcement

f. 1980, bor i Hjørring, udd. tømrer Stor viden og ekspertise indenfor bygge -og renoveringsprojekter.

Daniel Urbaniak

Rådgivning i Kreisel Produkter og Microcement

f.1981 i Polen, bor i Thise lidt udenfor Brønderslev, HTX student, erfaring fra forskelige brancher inden for byggeri.

Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​