Microcement pris

Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

Microcement pris – Hos Urban-Hald finder du et stort udvalg i færdigblandet Microcement af høj kvalitet og i mange forskellige farver. Vores Microcement priser er konkurrencedygtige med andre forhandlere på markedet. 

Microcement - Skab et råt look i indretningen

Microcement er et utroligt populært materiale inden for boligindretning. Hvilket blandt andet skyldes Microcementens rå look, dets mange muligheder, lette anvendelse og den fornuftige pris. Microcement kan anvendes både udendørs og indendørs. Det kan let anvendes på en lang række underlag eksempelvis beton, gips og fliser. Det er et utroligt slidstærkt materiale og hos Urban-Hald finder du et stort udvalg af farver – se dem her.

Selvom prisen på Microcement afhænger af flere parametre, er det ofte billigt at anlægge sammenlignet med andre alternativer.

Microcement Pris – Ønsker du et overblik over materialeforbrug og prisen på dit næste projekt, så prøv vores produktberegner. Ved at indtaste antal m2 og lag, samt vælge underlag, overflade, farve og coat beregner vores produktberegner hurtigt og enkelt en Microcement pris og materialeforbruget. Efterfølgende er det let at bestille den ønskede mængde Microcement direkte her på siden

Professionel hjælp til at lægge Microcementen

Hos Urban-Hald vejleder vi hver dag flere kunder i brugen af Microcement. Vi har stor erfaring som professionel Microcement forhandler og vi sætter en ære i, at hjælpe vores kunder til et perfekt resultat. Ved at købe Microcement direkte på urban-hald.dk, sikrer du dig produkter af højkvalitet og til fornuftige priser, samt mulighed for professionel råd og vejledning.

Vi leverer til hele Danmark, men tilbyder også gratis udlevering fra vores lager i Nordjylland.  Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 89 80 03 03 eller sende en mail til urban.hald@gmail.com for gode råd og vejledning.

Søger du Microcement pris og ønsker du at komme i gang med gør-det-selv projekt inden for få dag? Så bestil dine materialer direkte her på siden. 

Lasse Hald

Rådgivning i Parket og Microcement

f. 1980, bor i Hjørring, udd. tømrer Stor viden og ekspertise indenfor bygge -og renoveringsprojekter.

Daniel Urbaniak

Rådgivning i Kreisel Produkter og Microcement

f.1981 i Polen, bor i Thise lidt udenfor Brønderslev, HTX student, erfaring fra forskelige brancher inden for byggeri.

Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​