Microcement, Microbeton, Microcement Nordjylland

Microcement det nye sort

Microcement er i øjeblikket et utroligt populært materiale inden for boligindretning. Dette skyldes blandt andet microcementens mange muligheder og dets rå look. Microcement eller Microbeton som det også kaldes, kan bruges på vægge, gulve, trapper, bordplader, køkkener og i badeværelser, men også til en lang række andre formål. Kun fantasien sætter grænser. 

Fordelene ved og anvendelsen af Microcement

Microbeton kan anvendes både indendørs og udendørs. Det er velegnet på en lang række underlag eksempelvis gips, fliser og beton. Det er slidstærkt, fås i mange farver og er billigt at anlægge. Prøv vores produktberegner og se prisen på dit næste projekt.

De mange fordele ved Microcement skaber mange forskellige anvendelses muligheder. Et af de mest populære steder at anvende Microbeton er på badeværelset. Hvor det kan påføres direkte på de gamle fliser. Microcements høje slidstyrke og lange levetid, gør det oplagt som gulvbelægning i stedet for fliser. Den glatte overflade sikrer en nem og effektiv rengøring. Ønsker du et moderne og råt beton-look i dit køkken, kan en overhaling af køkkenbordet eller spisebordet med Microcement være en let løsning. En bordplade af Microbeton er slidstærk og let at rengøre med en våd klud.  

Uanset om det er et gulv, en bordplade, et badeværelse eller noget helt andet som trænger til en kærlig hånd og et nyt industrielt look, så er Microbeton en effektiv løsning. Du kan læse mere om Microbeton og dets anvendelse på vores infoside

Microcement af høj kvalitet

Hos Urban-Hald finder du et stort udvalg af færdigblandet Microcement af høj kvalitet og i mange forskellige farver. Se vores farveudvalg her.

Vi har hos Urban-Hald stor erfaring med at forhandle og vejlede om Microcement. Vi leverer i hele Danmark og tilbyder udlevering af vores produkter direkte fra vores lager i Nordjylland.  Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 89 80 03 03 eller sende en mail til urban.hald@gmail.com for gode råd og vejledning.

Bestiller du Microbeton direkte her på siden, kan du inden for ganske få dage være i gang med at realisere dine boligdrømme.  

Lasse Hald

Rådgivning i Parket og Microcement

f. 1980, bor i Hjørring, udd. tømrer Stor viden og ekspertise indenfor bygge -og renoveringsprojekter.

Daniel Urbaniak

Rådgivning i Kreisel Produkter og Microcement

f.1981 i Polen, bor i Thise lidt udenfor Brønderslev, HTX student, erfaring fra forskelige brancher inden for byggeri.

Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​