Microcementens Historie

Hele historien om Microcement

Historien om microcement og faktisk polymermodificerede betoner begyndte i 1930’erne. Det var dengang, britiske forskere skabte en cementblanding med tilsætning af gummi. Det viste sig, at produktet udviste høje antikorrosionsegenskaber. På grund af de høje klæbeegenskaber (vedhæftning) brugte briterne dette produkt i skibsbygningsindustrien til at anvende det på stålskeletter fra havgående skibe for at øge korrosionsbeskyttelsen.

Kompositmaterialer og polymerbeton

Efter anden verdenskrig blev polymerbetonteknologien intensivt udviklet i USA, Canada og Japan. Ud over naturlige polymerer (såsom for eksempel gummi) er syntetiske polymerer (væske, pulver eller fiber) blevet testet intensivt. Det primære mål med at bruge forskellige komponenter til betonblandinger var at skabe produkter, der kunne have bedre mekaniske egenskaber og styrkeegenskaber. Ved at bruge den rigtige kombination af ingredienser har det været muligt at skabe nye produkter, der har funktioner og egenskaber, som en enkelt ingrediens ikke ville være i stand til at opnå.

Resultatet af mange års arbejde og test er en bred vifte af produkter, såsom:

  • Indsprøjtningsprodukter til reparation og fyldning af revner i beton.
  • Produkter til reparation af betonoverflader.
  • Special blandinger til færdigblandet beton. 
  • Fiber beton.
  • Dekorative gulvmaterialer – Microcement.

     

Badeværelser færdig med MicroCementSe flere referencebilleder

Microcement-teknologien finder sin anvendelse primært i kontorer, stuer såvel som i køkkener og badeværelser. Takket være dets vandmodstand kan det bruges i bruseniche og badekar.

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​