Mikrocement, Mikrobeton

Mikrocement for et råt look

Et utroligt populært materiale inden for boligindretning er Mikrocement. Populariteten bygger blandt andet på materialets mange anvendelses muligheder, men også det rå look, som kan skabes ved brugen af Mikrocement. Når man taler anvendelsesmuligheder, er det kun fantasien, som sætter grænser.  Mikrobeton som det også kaldes, kan bruges med god effekt på blandt andet vægge, gulve, trapper og bordplader, men også til at opfriske køkkenet eller badeværelset.

Mikrocements mange fordele

Til både udendørs- og indendørsprojekter kan Mikrocement anvendes. På langt de fleste underlag er Mikrobeton velegnet. Det kan eksempelvis være underlag som fliser, gips eller beton. Derudover er det et slidstærkt materiale, som fås i mange forskellige farver. Det er en enkel og billig måde at anlægge eksempelvis et nyt gulv. Ved at benytte vores produktberegner, kan du se prisen på dit næste renoveringsprojekt.

Mikrocementens mange fordele sikrer et hav af anvendelses muligheder. Et af de steder hvor Mikrocement er flittigt anvendt, er på badeværelset i stedet for fliser eller direkte på de gamle fliser. Den lange levetid og høje slidstyrke, gør Mikrocement yderst velegnet som gulvbelægning. Den glatte overflade sikrer en nem og effektiv rengøring.

Om det er et gulv, en bordplade eller et badeværelse som trænger til en opfriskning, så er Mikrocement en effektiv løsning. Du kan læse mere om de mange anvendelses muligheder på vores infoside.

Professionel råd og vejledning om Mikrocement

Hos Urban-Hald tilbyder vi et stort udvalg af færdigblandet Mikrocement af høj kvalitet. Du kan se vores mange forskellige farver her.

Hos Urban-Hald har vi stor erfaring med at forhandle og vejlede om Mikrocement. Vi hjælper hver dag kunder til den rette løsning.  Urban-Hald tilbyder levering i hele Danmark og gratis udlevering af produkter fra vores lager i Nordjylland. Har du brug for et godt råd eller vejledning? Du kan altid kontakte os på telefon 89 80 03 03 eller sende en mail til urban.hald@gmail.com, så hjælper vi på bedste vis.

Hvis du bestiller Mikrocemet direkte her på siden, er du inden for ganske få dage i gang med at realisere dine boligdrømme. 

Lasse Hald

Rådgivning i Parket og Microcement

f. 1980, bor i Hjørring, udd. tømrer Stor viden og ekspertise indenfor bygge -og renoveringsprojekter.

Daniel Urbaniak

Rådgivning i Kreisel Produkter og Microcement

f.1981 i Polen, bor i Thise lidt udenfor Brønderslev, HTX student, erfaring fra forskelige brancher inden for byggeri.

Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​