Kreisel info

Netpuds materialer af højeste kvalitet forhandles her

Er dit hjems facade præget af skader i fuger og mursten? Eller ønsker du blot at ændre dit hjems æstetiske udtryk? Så er netpuds og brugen af netpuds materialer måske den helt rigtige løsning. Det er en forholdsvis ny, men langtidsholdbar metode til pudsning af facader. Denne innovative metode sikrer, at der i fremtiden ikke sker skader samt afskalninger i facaden.

Hos Urban-Hald har vi en stor passion for indvendig såvel som udvendig renovering. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt for dig at finde det, du skal bruge for at kunne komme i mål med dine byggedrømme. Dette gælder naturligvis også diverse netpuds materialer, som du kan finde lige her til fordelagtige priser.

Vi har til huse i Hjørring og Brønderslev i Nordjylland, men vi sender naturligvis til hele Danmark.

Derfor skal du vælge netpuds

Der kan være mange årsager til, at en facaderenovering er nødvendig. Vejr og vind, tidens tand og murbier kan efterlade den oprindelige facade med skadede og hullede mursten og fuger. Det er ikke særlig kønt, og vælger du en uholdbar lappeløsning eller traditionelt puds, kan der med tiden opstå skader igen.

Dette undgår du, hvis du vælger at pudse facaden op ved hjælp af netpuds. Hvor en facaderenovering ofte kan kræve mange materialer og et stort stykke arbejde, får du med vores netpuds materialer en nem og effektiv løsning – og så endda til en god pris.

Vælger du netpuds, får du blandt andet følgende fordele:

  • ​​Der er ikke risiko for, at den nye puds revner på grund af nettet
  • ​​Netpuds kan lægges direkte oven på den eksisterende puds
  • ​​Murbier kan ikke længere angribe muren
  • ​​Netpuds skaber et godt fundament for efterfølgende overfladebehandling.

​Netpuds fungerer ved, at et stærkt armeringsnet bliver lagt mellem pudset, hvilket er det, der gør denne puds stærk og mere fleksibel end traditionel puds.

Unikke produkter fra KREISEL

Vi kan, som de eneste i Danmark nu tilbyde produkter fra firmaet KREISEL, som har en unik produktportefølje af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

KREISEL hører til de førende producenter af byggematerialer i Polen og kombinerer tysk præcision og polsk arbejdsomhed.

KREISEL kom på markedet i 1976, hvor Norbert Kreisel lancerede det første selskab i Tyskland. Igennem 40 år har de opbygget sin position på markedet og er i dag en del af FIXIT GRUPPEN.

KREISEL tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til moderne byggeri, renovering og udsmykning af bebyggelse. Blandt de vigtigste er:

Fliselim
Armeringspuds
Facademaling
Dekorationspuds
Selvnivellerende spartel
Gipspuds

Produkter fra KREISEL har høstet anerkendelse af brancheeksperter og har flere gange modtager priser for deres produkter bla.: Medal of Euro-Parlamentet og den gyldne forbruger Laurel.​

Bestil netpuds materialer allerede i dag

Ønsker du at komme komme ujævne mursten og skadede fuger til livs? Eller drømmer du om en strømlinet facade, der får dit hus til at fremstå som nyt? Så skal du helt sikkert overveje netpuds.

Bestil de ønskede netpuds materialer hos os allerede i dag via bestillingsformularen, og allerede inden for ganske kort tid kan du få lavet din nye facade.

Vil du vide mere, ring da til os på telefon 89 80 03 03, eller skriv til os på e-mail urban.hald@gmail.com.​​

Skriv til os

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​