Om os

Hvem er Urban-Hald?

Vi hos Urban-Hald har ambitioner om at være den fortrukne leverandør af kvalitetsprodukter til byggeri, til absolut konkurrencedygtige priser. Kan det lade sig gøre? Ja, det kan det! Ved at gå uden om de dyre byggemarkeder og mellemled kan vi levere kvalitet direkte fra fabrikken og til dig som privat eller erhvervsdrivende.

Det er ikke hvilke som helst fabrikker. Aftalerne er indgået med familieejede fabrikker, som sætter deres familiestolthed meget højt. Samtidig er det netop disse typer af virksomheder, som kan tilpasse deres produkter til kundernes behov. Vi er overbeviste om, at det er på den måde, vi kan sikre kvalitet og fleksibilitet på bedste vis.

Vi har en aftale med Dabex om levering af Trægulve og KREISEL om levering af Netpuds.

Urban-Hald er en virksomhed som så dagens lys i marts 2016.

Lasse Hald og Daniel Urbaniak har i forbindelse med renovering af deres respektive huse, søgt kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser.

Efter flere forsøg på at indhente “gode” tilbud på materialer fra diverse danske forhandlere, endte vi med at kontakte forskellige fabrikker i Polen med henblik på indkøb af byggematerialer.

Efter grundig research, personlig kontakt og tilfredsstillende leverancer, har vi nu indgået aftaler med tre velrenommerede og velkonsoliderede firmaer i Polen.

Vi er stolte over, at kunne tilbyde vores kunder kvalitets Trægulve, MicroCement og Netpuds til yderst favorable priser.

Lasse Hald

Rådgivning i Parket og Microcement

f. 1980, bor i Hjørring, udd. tømrer Stor viden og ekspertise indenfor bygge -og renoveringsprojekter.

Daniel Urbaniak

Rådgivning i Kreisel Produkter og Microcement

f.1981 i Polen, bor i Thise lidt udenfor Brønderslev, HTX student, erfaring fra forskelige brancher inden for byggeri.

Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​