Chevron/Fransk sildebensparket

Pris

Chevron/Fransk sildeben

Chevron, også kaldt Fransk sildeben, er et gammelt mønster som efterhånden er ved at vinde frem igen. I modsætning til det traditionelle sildebensmønster har Chevron markante linier, som giver et moderne, stilrent og defineret look.

Stavene leveres færdigbehandlet fra fabrikken med pigmentering, lak eller olie efter kundens ønske. Der kan desuden tilvælges en børstet overflade for et mere rustikt look.

Gulvet skal fuldlimes til underlaget, hvilket giver en stabil overflade, der samtidig forbedrer akustikken i rummet. Gulvet er velegnet til rum med gulvvarme.

Sorteringer:

De forskellige sorteringer er alene et udtryk for træets udseende og har dermed ikke indflydelse på kvaliteten af gulvet. Alle sorteringer har samme tolerancer, slidstyrke og egenskaber.

Select (Bestillingsvarer)

Ensfarvet, helt uden knaster og med lige åretegning.

Natur

Naturlig varieret åretegning med ganske få sporadiske knaster på max 8 mm og sorte knaster max 1mm. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

Avantgarde

Naturlig træstruktur og farvevariation. Sunde knaster op til ca. 15 mm og sorter knaster op til 8 mm. Der forekommer ingen hvidsplint. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

Standard

Farvevariation, hvidsplint og knaster er tilladt, så længe det ikke spiller ind på gulvets beskaffenhed. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​