Chevron / Fransk Sildebensparket

Pris

Chevron / Fransk sildeben

Chevron, også kaldt Fransk sildeben, er et gammelt mønster som efterhånden er ved at vinde frem igen. I modsætning til det traditionelle sildebensmønster har Chevron / Fransk sildebensparket markante linier, som giver et moderne, stilrent og defineret look.

Stavene leveres færdigbehandlet fra fabrikken med pigmentering, lak eller olie efter kundens ønske. Der kan desuden tilvælges en børstet overflade for et mere rustikt look.

Gulvet skal fuldlimes til underlaget, hvilket giver en stabil overflade, der samtidig forbedrer akustikken i rummet. Gulvet er velegnet til rum med gulvvarme.

Massive Plankegulve

Hos Urban-Hald har vi truffet et valg i en endnu mere bæredygtig retning. Vi har valgt at udfase vores gulve i massiv træ og udelukkende forhandle lamelgulve.

Hvorfor?

  • Fordi der kan produceres 3 gange så meget gulv af den samme mængde træ, hvis man vælger lamelgulve frem for massiv gulve. Dette skyldes en langt bedre udnyttelse af træet ved denne produktionsform.
  • Fordi et gulv aldrig kan slibes længere ned end til fer og not, heller ikke massive gulve. Derfor kan et massivt trægulv ikke nødvendigvis slibes flere gange end et lamelgulv.
  • Fordi Lamelparket bliver skræddersyet til de enkelte både leveres ubehandlet eller færdigbehandlet fra fabrikken med pigmentering, lak eller olie efter kundens ønske. Der kan desuden tilvælges en børstet overflade for et mere rustikt look, samt facetslebne kanter for et mere markeret udtryk.
  • Fordi lamel opbygningen gør gulvet 100% formstabilt og yderst velegnet til brug ved gulvvarme, i modsætning til gulve i massiv træ.

Læs mere om Trægulve og Bæredygtighed her.

Sorteringer:

De forskellige sorteringer er alene et udtryk for træets udseende og har dermed ikke indflydelse på kvaliteten af gulvet. Alle sorteringer har samme tolerancer, slidstyrke og egenskaber. Chevron / Fransk sildebensparket findes i sorteringerne:

Natur

Naturlig varieret åretegning med ganske få sporadiske knaster på max 8 mm og sorte knaster max 1mm. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

Standard

Farvevariation, hvidsplint og knaster er tilladt, så længe det ikke spiller ind på gulvets beskaffenhed. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​