Lamel Sildeben/Stavparket

Pris

Lamel Sildebensparket

Lamel Sildeben/Stavparket er opbygget i to lag, hvoraf det øverste består af et slidlag på 4 eller 6 mm i massiv træ. Nederst findes de tykke tværgående lameller bestående af massiv fyr eller eg.  Denne konstruktion skaber et formstabilt gulv, hvor bevægelserne er kraftigt minimeret i forhold til et massivt trægulv. Det betyder, at stavene ikke vil svinde i bredden, når de tørrer. Det sikrer dig et gulv med tætte og præcise samlinger, som forbliver pænt, fordi du undgår store revner mellem stavene.

Lamelparket er på grund af formstabiliteten velegnet til montering i rum med gulvvarme.

Lamelparket leveres færdigbehandlet fra fabrikken med pigmentering, lak eller olie efter kundens ønske. Der kan desuden tilvælges en børstet overflade for et mere rustikt look, samt facetslebne kanter.

Gulvet skal fuldlimes til underlaget, hvilket giver en stabil overflade, der samtidig forbedrer akustikken i rummet.

Sorteringer:

De forskellige sorteringer er alene et udtryk for træets udseende og har dermed ikke indflydelse på kvaliteten af gulvet. Alle sorteringer har samme tolerancer, slidstyrke og egenskaber.

Select (Bestillingsvarer)

Ensfarvet, helt uden knaster og med lige åretegning.

Natur

Naturlig varieret åretegning med ganske få sporadiske knaster på max 8 mm og sorte knaster max 1mm. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

Avantgarde

Naturlig træstruktur og farvevariation. Sunde knaster op til ca. 15 mm og sorter knaster op til 8 mm. Der forekommer ingen hvidsplint. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

Standard

Farvevariation, hvidsplint og knaster er tilladt, så længe det ikke spiller ind på gulvets beskaffenhed. Ved færdigbehandlede gulve er alle knaster udspartlet.

Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​