Massiv sildeben/stavparket

Pris

Massiv Sildebensparket 

Massiv parket findes i en tykkelse på 16 og 22 mm. Stavene leveres ubehandlede og kræver derfor slibning og behandling med olie eller lak efter lægning.

Massive gulve har en smuk overflade med træets naturlige aftegninger. De er desuden næsten uopslidelige, da de kan slibes gentagne gange.

Træ er et naturligt materiale, hvilket betyder, at træet arbejder og det ses specielt ved massive stave. Træet er fugtfølsomt og vil udvide sig, når det får fugt og svinde, når det tørrer. Vælger man et massivt trægulv, skal man acceptere, at der med tiden vil komme revner og sprækker i takt med ændringer i årstider, fugt og temperatur. Af samme årsag anbefaler vi ikke, at vælge et massivt gulv i rum med gulvvarme.

Sorteringer:

Massiv sildebensparket fås i 2 sorteringer. De forskellige sorteringer er alene et udtryk for gulvets udseende med hensyn til åretegning, farvespil og knaster og har derfor ikke indflydelse på kvaliteten. Begge sorteringer har samme tolerancer, slidstyrke og egenskaber.

Natur:

Har levende spil i åretegningen og naturlig farvesortering. Der kan forekomme små sunde knaster (max. 8 mm.) men ingen hvidsplint/lyse striber.

Rustik:

Et mere naturligt og levende gulv, da det har et varieret farvespil. Der kan forekomme hvidsplint samt faste knaster på max 30 mm. Et flot og levende gulv.

Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​