Færdigblandet MicroCement, 5 kg
“Fin”

Færdigblandet MicroCement, 5 kg
"Fin"

Microcement, færdigblandet og klar til brug.​

Se vores farvekort til omgående levering her​.

Fås i 2 grovheder:

Standard: Kornstørrelse 0,1 mm. (anbefales til første lag)

Fin​: Kornstørrelse 0,05 mm. (anbefales til sidste lag)

Må fortyndes med max. 10% vand, for lettere påføring på gulve mm.

Forbrug:

Ca. 1,0 kg / m2 – det første lag

Ca. 0,5 kg / m2 – det andet og efterfølgende lag

OBS: Læs lægningsvejledningen grundigt inden påbegyndelse af arbejdet.

Sikkerhedsdatablad: Læs mere her

550,00 DKK

200,00 DKK
200,00 DKK
Varenummer m-m5-f Kategori

Videoer - trin for trin

Færdigblandet Microcement fra Urban-Hald er super stærk, flot, fleksibel og holdbar og kan bruges på stort set alle former for vægge, gulve og lofter. Det kan påføres på både beton, træ, gips, klinker, fliser og glas mm.

Inden påføringen af Microcement påbegyndes, skal fladen først grundes med MicroPrimer eller MicroSandprimer x2 afhængig af underlagets beskaffenhed.

Helt unikt er Microcement fra Urban-Hald færdigblandet, tonet og klar til brug ved modtagelsen og kræver kun en hurtig omrøring direkte i spanden, med et egnet piskeris.

Microcement spartles på i en lagtykkelse på 1-2 mm. pr. applikation og giver et flot look med changering i overfladen.

Når du udspartler Microcement, påføres der normalt 2 lag med slibning af Microcementen mellem hver applikation, indtil du har dækket underlaget og den ønskede effekt er tilstede. Hvis ikke du er tilfreds efter to lag, vil du nemt kunne påføre et lag mere når overfladen er tør og slibbar.  Når du er færdig med at spartle skal overfladen efterbehandles med MicroCoat x2 for at gøre den vandtæt, smudsafvisende og slidstærk.

Microcement fra Urban-Hald er 100% vandtæt, hvis den er udført efter lægningsvejledningen, men hvis du skal lave en godkendt løsning i vådrum , skal der først udføres vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI.

For yderligere informationer se sikkerhedsblad og lægningsvejledning her på siden eller vores trin-for-trin videoer til hvordan du påfører primer, Microcement og coat.

Vægt 5 kg

Videoer - Trin for trin

​MicroCement trin for trin Micro​Sandprimer ​og armeringsnet Påføring af MicroCement Slibning af MicroCement  Påføring af MicroCoat 

Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​