Færdigblandet MicroCement, 20 kg
“Fin”

Færdigblandet MicroCement, 20 kg
"Fin"

Microcement, færdigblandet og klar til brug.​
Kan tones i 20 forskellige farver, se vores udvalgte farvekort til omgående levering her​.

Fås i 2 grovheder: Standard & Fin​​
Må fortyndes med max. 10% vand, for lettere påføring på gulve mm.

Forbrug:
Ca. 1,0 kg / m2 – det første lag
Ca. 0,5 kg / m2 – det andet og efterfølgende lag

Tørretid

2-6 timer

Tørretiden er meget afhængig af lagtykkelse, underlagets art, temperatur, luftfugtighed, ventilation mm.

Sikkerhedsdatablad: Læs mere her

1.800,00 DKK

400,00 DKK
Varenummer m-m20-f Kategori

Videoer - trin for trin

Køb MicroCement online her.

Køb MicroCement og få et utal af muligheder. Færdigblandet MicroCement kan påføres stort set alle former for underlag både beton, fliser, klinker, træ, gips og glas mm. Det betyder også at det kan anvendes på næsten alle former for gulve, lofter og vægge. 

Fordelene ved MicroCement frem for andre lignende produkter er, at det ved levering er færdigblandet, tonet og klar til brug. Derudover er det super stærk, fleksibel, holdbar og ikke mindst SUPER flot med sin changerende overfladen.

Inden du påbegynder påføringen af MicroCement, skal underlaget grundes med MicroSandprimer eller MicroPrimer x2 afhængig af hvilken type underlag, der er tale om. 

MicroCement spartles på i 2-3 lagen, med en lagtykkelse på 1-2 mm. pr. applikation. Mellem hvert lag slibes let. Hvis du ikke er tilfreds efter de to første lag, er det let at påføre et ekstra lag, når overfladen er tør og slibbar. 

Når underlaget er dækket og den ønskede effekt er til stede. Efterbehandles overfladen med MicroCoat x2. Hvilket gør MicroCementen vandtæt, smudsafvisende og slidstærkt. Hvis  lægningsvejledningen er fulgt er MicroCement fra Urban-Hald 100% vandtæt. Hvis du ønsker at lave en godkendt løsning i vådrum, skal der først udføres vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI.

For yderligere informationer se sikkerhedsblad og lægningsvejledning her på siden eller vores trin-for-trin videoer

Køb MicroCement direkte her på siden, vores produktberegner hjælper dig med at bestille de rigtige produkter og i den rigtige mængde, så det passer til dit gør-det-selv projekt. MicroCement kan tones i et utal af smukke farver, se alle de flotte farver her, eller få inspiration til dit næste gør-det-selv projekt fra vores referencebilleder fra kunder.  

Har du spørgsmål til farver, mængder, arbejdsgangen eller noget helt andet? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med professionel råd og vejledning.

Vægt 20 kg

Videoer - Trin for trin

MicroCement Gulv – Komplet guide til påføring af MicroCement på fliser

​MicroCement trin for trin

Micro​Sandprimer ​og armeringsnet

Påføring af MicroCement

Slibning af MicroCement 

Påføring af MicroCoat 

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​