MicroCement Farvekort

MicroCement Farvekort

MicroCement Farvekort, indeholder de 20 mest anvendte farver. Farverne er kalibreret og scannet, så de gengives på bedste vis. 

MicroCementen  er færdigblandet og klar til brug ved levering.

Se vores farver til omgående levering her​.

Fragt

Sendes som Quickbrev og er inkluderet i prisen.

 

50,00 DKK

Varenummer m-fk Kategorier ,

Videoer - trin for trin

MicroCement Farvekort

MicroCement fra Urban-Hald kan bestilles i 20 forskellige farver, se dem på vores MicroCement Farvekort. Farverne spænder over en bred vifte af afdæmpede og stilfulde toner. Lige fra råhvid og beige over i jordfarver, grågrøn og til mørkegrå, næsten helt sorte nuancer. 

Ved at bestille et MicroCement Farvekort, får du mulighed for, at se farven så tæt på virkeligheden som muligt. Farven kan let snyde, hvis man udelukkende har set dem på en skærm. 

En af fordelene ved MicroCement fra Urban-Hald er, at den er færdigblandet og klar til brug ved modtagelsen. Du slipper dermed for selv, at stå med toner og den komplicerede blandingsproces. Det eneste du skal gøre, inden du påfører produktet, er at røre grundigt med et egnet piskeris. Samt klargøre underlaget med priming og en let omgang slibning. 

Med MicroCement får du rig mulighed for, at vælge efter lige præcis din personlige smag. For udover valg af farve, har du også mulighed for at vælge tekstur og finish.  

Den færdigblandede MicroCement findes nemlig i to forskellige teksturer en standard og en fin variation. “Fin” har en kornstørrelse 0,05 mm. og “Standard” har en kornstørrelse 0,1 mm.

Dit valg afhænger af dit ønske til overflade på det færdige resultat og dermed granuleringen af det sidste lag MicroCement. Vi anbefaler som udgangspunkt, at der vælges to lag færdigblandet MicroCement Standard, afsluttet med et lag færdigblandet MicroCement Fin. Hvis du ønsker en større og mere fremtrædende tekstur, er der intet til hinder for, at du kan vælge udelukkende at benytte MicroCement Standard.  

Den sidste finish

Udover at vælge en farve ud fra vores MicroCement Farvekort. Skal der også træffes en beslutning om den afsluttende finish. MicroCement skal afslutningsvis behandles med en Coat, som sikrer at MicroCementen er 100% vandtæt og smudsafvisende.  Du kan vælge mellem en “Mat” og en “Blank” MicroCoat til indendørs brug. MicroCoat “Mat” med glans 5 og MicroCoat “Blank” med en glans 60. 

Der findes et utal af kombinationsmuligheder indenfor farver på MicroCement. Hvad enten du er til mørke eller lyse nuancer, kolde eller varme toner, blanke eller matte overflader, kan du finde det hos os. 

Ud over at bestille vores MicroCement farvekort, er du også altid velkommen i vores Showroom. Husk at booke en tid på tlf.: 89800303 eller mail:urban.hald@gmail.com

Videoer - Trin for trin

MicroCement Gulv – Komplet guide til påføring af MicroCement på fliser

​MicroCement trin for trin

Micro​Sandprimer ​og armeringsnet

Påføring af MicroCement

Slibning af MicroCement 

Påføring af MicroCoat 

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​