MicroCoat+

MicroCoat+

Et specielt tilsætningsstof, der forbedrer mekaniske egenskaber, slidstyrke og holdbarhed af MicroCoat 2K polyurethan-lak.

Hvornår og hvor skal man bruge det? På steder, hvor der er intensiv fodgængertrafik på offentlige steder, korridorer, venteværelser på museer, teatre og sportsfaciliteter. Kun til indendørs brug.

Hvordan bruges det? Blandes med MicroCoat 2k lak i det forhold, der er angivet i vejledningen.

BRUGSANVISNING
Blanding af MicroCoat (A+B) og MicroCoat+ (C) A + B + C (+ 10% vand) Det er: 5 vægtdele af komponent A (MicroCoat) 1 vægtdel komponent B (MicroCoat) 0,5 vægtdel komponent C (MicroCoat+) tilsæt derefter 10% vand i forhold til alle komponenter

 

TEKNISK DATA
Farve: mælkeagtig Anvendelsestemperatur: fra + 10 ° C til + 25 ° C Let fodtrafik mulig efter 24 timer, fuld belastning efter 7 dage Levetid: 45 minutter efter blanding. Opbevaringstid: 12 måneder

200,00 DKK

Varenummer m-mc+ Kategori

Videoer - trin for trin

 MicroCoat+ for ekstra slidstyrke

MicroCoat+ er et tilsætningsstof til MicroCoat 2K polyurethan lak. Det forbedrer MicroCoatens mekaniske egenskaber, holdbarhed og slidstyrke. Tilsætningsstoffet er udelukkende til indendørs brug og er med til at forlænge levetiden for 2K polyurethan lak. Det har sin berettigelse på offentlige steder, hvor der er en intensiv fodgængertrafik. Det kan være i venteværelser og korridorer, på teatre, museer og sportsfaciliteter. 

Anvendelse af MicroCoat+
  • Efter MicroCementen er påført underlaget og den ønskede effekt er til stede, skal overfladen efterbehandles. Efterbehandlingen har til formål, at gøre MicroCementen vandtæt, smudsafvisende og slidstærk. Denne efterbehandling består af to lag MicroCoat 2K polyurethan lak til indendørs brug og MicroCoat Outdoor til udendørs brug, da den er vejrbestandig. 
  • Før arbejdet med MicroCoat kan påbegyndes, er det vigtigt at MicroCementen er tør og hærdet. Hvis MicroCementen er tør, kan den slibes let og rengøres med en fugtig klud.
  • MicroCoat er to-komponent, ønskes ekstra slid- og ridsemodstanden kan Coaten tilsættes et ekstra komponent, nemlig MicroCoat+. De 3 komponenter skal blandes i rette forhold inden brug, se lægningsvejledningen.    
  • Husk altid kun at forberede Coat til et lag ad gangen. Da den færdigblandede Coat har en holdbarhed på 2 timer. 

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at der benyttes en højkvalitets lakrulle til påføring af Coaten. Samt at der min. påføres to lag for optimal beskyttelse. Efter 4 timer er MicroCoaten tør og andet lag kan påføres. Hvis der går mere end 24 timer mellem påføringen af de to lag, kræves en let slibning af overfladen med sandpapir korn 220.

Når lægningsvejledningen er fuldt og MicroCementen fra Urban-Hald er tør (efter 7 dage) er den 100% vandtæt. Ønsker du en godkendt løsning i vådrum, kræves udførsel af vådrumssikring inden påføring af MicroPrimer jvf. Bygningsreglementet og SBI.

For yderligere informationer se sikkerhedsblad og lægningsvejledning her på siden eller vores trin-for-trin videoer som viser, hvordan du påfører Primer, Microcement og Coat.

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​