MicroCoat “Blank”

MicroCoat "Blank"

Vandbaseret to-komponent polyurethan lak til overfladebeskyttelse.​

​Meget modstandsdygtig mod slid og snavs.

Efter påføring skaber den en glat, gennemsigtig og vandtæt overflade med meget høj slidstyrke.

Bliver ikke gul og er UV-bestandig.

MICROCOAT kan bruges til:

  • Beton og sten til indendørs brug
  • Beskyttelse af overflader med epoxyharpiksbelægninger, polyuretanharpiks, cementbelægninger på gulve og vægge
  • Beskyttelse af microcement og cementbelægninger med høj og lav porøsitet
  • Velegnet til brug i vådzone og vådrum

I sæt:

1000g af komponent A + 200g af komponent B = 1200g

Blandingsforhold:

A: B -> 5: 1

Glans:

Mat “Glans 60”

Forbrug:

Ca. 0,1 – 0,15kg/m2​

​​Antiallergisk og miljøgodkendt.​

​Kun til indendørs brug.

Tørretid

2-4 timer

Tørretiden er meget afhængig af lagtykkelse, underlagets art, temperatur, luftfugtighed, ventilation mm.

Sikkerhedsdatablad:

MicroCoat komponent A

MicroCoat komponent B

 

650,00 DKK

Varenummer m-mc-b Kategori

MicroCoat “Blank” overfladebeskyttelse af MicroCement

MicroCoat “Blank” er en to-komponent vandbaseret polyurethan lak til overfladebeskyttelse af bl.a. MicroCement. MicroCoat “Blank” fra Urban-Hald er ​super modstandsdygtig overfor   slid og snavs. Coaten danner en glat, blank, UV-bestandig og farveløs overflade, som beskytter MicroCementen og den dermed forbliver flot. 

Til indendørs overfladebeskyttelse benyttes MicroCoat “Mat” eller MicroCoat “Blank”, hvorimod MicroCoat Outdoor der er vejrbestandig og ekstra slidstærk bruges  til overfladebeskyttelse af MicroCement til udendørs brug. 

Processen med MicroCoat

MicroCementen skal efterbehandles med to lag MicroCoat, når underlaget er dækket og den ønskede effekt opnået. Efterbehandlingen har til formål, at gøre MicroCementen slidstærk vandtæt og smudsafvisende.

Før arbejdet med MicroCoat kan påbegyndes, skal MicroCementen være hærdet og tør. Det er vigtigt, at MicroCementen slibes let og rengøres med en fugtig klud,inden påføring af Coaten. 

MicroCoat “Blank” er to-komponent,og er en blanding bestående af polyuretan MicroCoat og hærder. Det er vigtigt, at de to komponenter blandes i rette forhold inden brug, se lægningsvejledningen.    

Den færdigblandede MicroCoat kræver en grundig omrøring, efterfulgt af ca. 10 minutters hvile og endnu en omrøres inden brug. Færdigblandede MicroCoat skal anvendes inden for 2 timer, forbered derfor kun MicroCoat til et lag ad gangen. 

For at opnå den optimale beskyttelse skal MicroCoat påføres i min. to lag. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, en højkvalitets lakrulle til påføring. 4 timer efter påføring af 1. lag MicroCoat, kan 2. lag påføres. Påføres 2. lag Coat inden for 24 timer, kan mellemslibning undlades. Hvorimod en let slibning af overfladen med sandpapir korn 220 kræves, hvis 2. lag MicroCoat påføres efter 24 timer.

MicroCoaten sikrer at Færdigblandet MicroCement fra Urban-Hald er 100% vandtæt jvf. lægningsvejledningen. Hvis du ønsker en godkendt løsning i vådrum, kræves udførsel af vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI inden arbejdet med MicroCement.

For yderligere informationer se sikkerhedsblad og lægningsvejledning her på siden eller vores trin-for-trin videoer som viser, hvordan du påfører Primer, Microcement og Coat.

Vægt 1.2 kg
Størrelse 22 × 8 × 4 cm
> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​