MicroCoat “Mat”

MicroCoat "Mat"

Vandbaseret to-komponent polyurethan lak til overfladebeskyttelse.​

​Meget modstandsdygtig mod slid og snavs.

Efter påføring skaber den en glat, gennemsigtig og vandtæt overflade med meget høj slidstyrke.

Bliver ikke gul og er UV-bestandig.

MICROCOAT kan bruges til:

  • Beton og sten til indendørs brug
  • Beskyttelse af overflader med epoxyharpiksbelægninger, polyuretanharpiks, cementbelægninger på gulve og vægge
  • Beskyttelse af microcement og cementbelægninger med høj og lav porøsitet
  • Velegnet til brug i vådzone og vådrum

I sæt:

1000g af komponent A + 200g af komponent B = 1200g

Blandingsforhold:

A: B -> 5: 1

Glans:

Mat “Glans 5”

Forbrug:

Ca. 0,1 – 0,15kg/m2​

​​Antiallergisk og miljøgodkendt.​

​Kun til indendørs brug.

Tørretid

2-4 timer

Tørretiden er meget afhængig af lagtykkelse, underlagets art, temperatur, luftfugtighed, ventilation mm.

Sikkerhedsdatablad:

MicroCoat komponent A

MicroCoat komponent B

 

650,00 DKK

Varenummer m-mc-m Kategori

Videoer - trin for trin

MicroCoat “Mat” overfladebeskyttelse til MicroCement

MicroCoat “Mat” er en to-komponent vandbaseret polyurethan lak til overfladebeskyttelse af bl.a. MicroCement. MicroCoat “Mat” fra Urban-Hald er ​super modstandsdygtig overfor snavs og slid. Den danner en glat, mat, farveløs og UV-bestandig overflade, som beskytter MicroCementen så den forbliver flot. 

MicroCoat er kun egnet til indendørs brug, hvis du ønsker overfladebeskyttelse af MicroCement til udendørs brug, anbefaler vi MicroCoat Outdoor som er vejrbestandig.  

Anvendelse af overfladebeskyttelse

Når MicroCementen dækker underlaget og den ønskede effekt er til stede, skal overfladen efterbehandles med to lag Coat for at gøre den vandtæt, smudsafvisende og slidstærk.

Det er vigtigt at MicroCementen er hærdet og tør før arbejdet med MicroCoaten kan påbegyndes. Først skal MicroCementen slibes let, hvorefter den skal rengøres med en fugtig klud for at fjerne slibestøv mm. 

MicroCoat “Mat” er to-komponent, bestående af polyuretan MicroCoat og hærder. De to komponenter skal blandes i rette forhold inden brug, se lægningsvejledningen.    

Den færdigblandede Coat omrøres grundigt, hvorefter den skal hvile i ca. 10 minutter, før den igen omrøres grundigt. Det er vigtigt, kun at forberede Coat til et lag ad gangen, da den færdigblandede MicroCoat kun har en holdbarhed på 2 timer. 

MicroCoat skal påføres i min. to lag for at opnå den optimal beskyttelse. Benyt en højkvalitets lakrulle til påføring for at opnå det bedste resultat. 4 timer efter påføring af første lag Coat, kan det andet påføres. Hvis andet lag påføres inden for 24 timer, kan det gøres uden mellemslibning. Hvis andet lag Coat påføring efter 24 timer kræves en let slibning af overfladen med sandpapir korn 220.

MicroCoaten sikrer at Færdigblandet MicroCement fra Urban-Hald er 100% vandtæt jvf. lægningsvejledningen. Hvis du ønsker en godkendt løsning i vådrum, kræves udførsel af vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI inden arbejdet med MicroCement.

For yderligere informationer se sikkerhedsblad og lægningsvejledning her på siden eller vores trin-for-trin videoer som viser, hvordan du påfører Primer, Microcement og Coat.

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​