MicroPrimer – 1L

MicroPrimer - 1L

Emballage – 1 Liter (klar til brug)

​Til priming af sugende underlag, inden påføring af Microcement.

(f.eks. ubehandlet beton, selvnivellerende spartel mm.)

Påføres med rulle eller pensel

Forbrug
​Ca. 0,1 – 0,3  / m2 – afhængig af overfladens absorberbarhed

Tørretid

2-4 timer

Tørretiden er meget afhængig af lagtykkelse, underlagets art, temperatur, luftfugtighed, ventilation mm.

Sikkerhedsdatablad:

Læs mere her

100,00 DKK

Varenummer m-mp1 Kategori

MicroPrimer til beton og andre sugende underlag

Akryl overflade primer til brug inden påføring af MicroCement. Denne primer reducerer og udligner absorberingsevne, samt sikrer MicroCementens vedhæftningsevne. MicroPrimer til beton og selvnivellerende spartel er ideel til grunding af sugende underlag, inden påføring af MicroCement.

MicroPrimer 1L er klar til brug og indeholder nok til grunding af 3-10 m2 alt efter overfladens absorberbarhed. MicroPrimer kan påføres overfladen med rulle eller pensel. Det er altid vigtigt at forarbejdet er udført korrekt, for at opnå et flot resultat. 

MicroPrimer findes udover i en 1 liter også i en 5 liter beholder, til grunding af større overflader. Vi anbefaler MicroSandprimer til priming af ikke sugende underlag f.eks. fliser

Arbejdsgangen:
  1. Grunding af overfladen med MicroPrimer til beton eller MicroSandprimer afhængig af underlaget. 
  2. Da MicroCement fra Urban-Hald er færdigblandet og tonet, kræver det blot en hurtig omrøring direkte i spanden, med et egnet piskeris. Hvorefter det er klar til brug.
  3. MicroCementen skal spartles på underlaget, med en lagtykkelse på 1-2 mm. Normalt skal der påføres 2-3 lag. Mellem hvert lag skal fladen slibes let.
  4. Afslutningsvis skal overfladen efterbehandles med MicroCoat for at gøre den slidstærk, vandtæt og smudsafvisende. Til efterbehandling vælges mellem MicroCoat Mat, MicroCoat Blank, MicroCoat+ og MicroCoat Outdoor 

MicroCement fra Urban-Hald er 100% vandtæt, hvis den er udført efter lægningsvejledningen. Hvis du ønsker en godkendt løsning i vådrum, skal der dog først udføres vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI.

Se sikkerhedsblad og lægningsvejledning for yderligere informationer. For at hjælpe vores kunder, har vi lavet en række trin-for-trin videoer, som viser arbejdsgangen med påføring af Primer, MicroCement og Coat, men også tips og tricks til, hvordan man opnår de flotteste resultater.

Har du spørgsmål, til valg af farver, mængde, arbejdsgangen eller noget helt andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål. 

> Scroll til toppen

Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et svar hurtigst muligt.​