MicroSandprimer – 5kg

MicroSandprimer - 5kg

Klar til brug, med tilsætning af kvartssand.

​Velegnet til priming af stort set alle bygningsunderlag.

Efter påføring er overfladen ru, hvilket i høj grad øger vedhæftningen ved påføring af efterfølgende lag. Dækker ujævnheder på 2-3 mm. ​

  • MEGET HØJ VEDHÆFTNING

MicroSandprimer er velegnet til at prime gipsplader, keramisk fliser, glat beton, OSB-plader, glas mv.

​Ideel til brug inden påføring af Microcement.

​Påføres med rulle, pensel, spartel mv.

​Indeholder ikke opløsningsmidler.

Forbrug
​0,3-0,5 kg / m2

1-1,5 kg / m2 med armeringsnet

Sikkerhedsdatablad:

Læs mere her

350,00 DKK

Varenummer m-msp5 Kategori

Videoer - trin for trin

MicroSandprimer

Færdigblandet Microcement fra Urban-Hald er super stærk, flot, fleksibel og holdbar og kan bruges på stort set alle former for vægge, gulve og lofter. Det kan påføres på både beton, træ, gips, klinker, fliser og glas mm.

Inden påføringen af Microcement påbegyndes, skal fladen først grundes med MicroPrimer eller MicroSandprimer x2 afhængig af underlagets beskaffenhed.

Helt unikt er Microcement fra Urban-Hald færdigblandet, tonet og klar til brug ved modtagelsen og kræver kun en hurtig omrøring direkte i spanden, med et egnet piskeris.

Microcement spartles på i en lagtykkelse på 1-2 mm. pr. applikation og giver et flot look med changering i overfladen.

Når du udspartler Microcement, påføres der normalt 2 lag med slibning af Microcementen mellem hver applikation, indtil du har dækket underlaget og den ønskede effekt er tilstede. Hvis ikke du er tilfreds efter to lag, vil du nemt kunne påføre et lag mere når overfladen er tør og slibbar.  Når du er færdig med at spartle skal overfladen efterbehandles med MicroCoat x2 for at gøre den vandtæt, smudsafvisende og slidstærk.

Microcement fra Urban-Hald er 100% vandtæt, hvis den er udført efter lægningsvejledningen, men hvis du skal lave en godkendt løsning i vådrum , skal der først udføres vådrumssikring jvf. Bygningsreglementet og SBI.

For yderligere informationer se sikkerhedsblad og lægningsvejledning her på siden eller vores trin-for-trin videoer til hvordan du påfører primer, Microcement og coat.

Vægt 5 kg
Scroll til toppen

Modtag et godt tilbud

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.​